Но болно е…

Кога ги губиме оние кои се дел од нас,најчесто не сме свесни за тоа.Поминува време.Помиуваат денови,месеци.Понекогаш повеќе.Понекогаш помалку.И наеднаш сиот тој сјај се губи.Наеднаш доаѓа реалноста.И тогаш се е болно.Болно е да постигнеш неошто за што си се надевал и да се радуваш затоа штп немаш со кога да го споделиш.И болно е.Болно е да застанеш навечер и да погледнеш кон ѕвездите барајќи да се вратиш назад.Барајќи барем еден ден повеќе.Еден ден повеќе со оној кој ти значел се на светот.А,повеќе го нема.И ги бришеш солзите.Со сета сила стануваш и се вртиш кон ѕвездите.Посакуваш желба.Посакуваш да посакаш желба…Но болно е…

View text
 • 1 month ago
View photo
 • 1 month ago
 • 23
View photo
 • #black and white #gif #kiss #love #sexy
 • 1 month ago
 • 3

Нашата месечина

И се сеќаваш ли на нашата месечина ?Се секаваш ли како и двајцата ја гледавме ? Денес 7 полни месечини подоцна,одејќи накај дома ја видов истата наша месечина како изгрева.И се прашував дали и овој пат ја гледаме заедно и посакуваме времето да се врати.Сказалките да се завртат 367200 пати и да почнеме од почеток.Ќе ме следеше ли тогаш да го знаеше крајот?Ќе ме бакнеше ли таа вечер да знаеше дека ќе заврши болно? Ќе ми го посветеше ли секој момент од твојот живот да знаеше дека не ќе сум твоја? Ќе се надеваше ли на месечината,која,всушност не беше наша ?

View text
 • 1 month ago
View photo
 • 1 month ago
 • 97917

Неможам да разберам ниедна од твоите ебени постапки. Топло па ладно. Всушност секогаш преовладуваше кај тебе тоа ладното. Беше толку ладен кон мене што постана дури и суров. А љубов ми покажуваше на многу начини. И да, јасно ти беше дека сум затрескана по тебе, дека ми течеш низ вениве. Сакам да бидам среќна а мислам на работите што ме прават тажна – ТИ! Не успеа да бидеш доволно маж и да се избориш со таа твоја проклета суета, да му противречиш на егото и да ме сакаш со целата душа. Не успеа. Ти изгуби. Ја изгуби битката со проклетиот твој карактер. Што се обидуваше да ми кажеш со тоа што беше проклето блиску до мене а ме убиваше со твоето студено однесување? И веќе повеќе од јасно ми е дека ти остануваш на зборови, делата ги нема никаде. Пробуваш да бидеш како и останативе “маалски фраери”, очајно го посакуваш тоа. За тебе сите се исти, нели? Остани на тоа што си сакан мој, остани. Продолжи да бидеш “фраер у покушај” и гази врз мене.  Само забораваш едно нешто.. Кога сакам, сакам со целото срце. Кога мразам, мразам со целата душа.

View text
 • 1 month ago
 • 2
View photo
 • #beauty #Bosnia #Serbia #tattoo #sexy #tan
 • 2 months ago
 • 1
View photo
 • #cute #couple #love #Shailene Woodley #sheo #divergent #theo james #sheo is real you fuckers.
 • 2 months ago
 • 16
View photo
 • #balkan #Bosnia #Croatia #ljubav #Serbia #ti #tekst #citati #citat #zivot #ona #sve #gordana mladenovik #druga
 • 2 months ago
 • 1
View photo
 • #body #boy #luxurious #girl #lux #Hot #luxury
 • 2 months ago
 • 4
View photo
 • #balkan #ljubav #citati #slike #poruke #statusi #fejsbuk
 • 2 months ago
 • 6
View photo
 • #balkan #Croatia #ljubav #citat #zivot #Bosnia #Serbia #tekst #citati #svijet #osoba #prioadas #najsretnija
 • 2 months ago
 • 1
View photo
 • #balkan #Bosnia #nikad #Croatia #ljubav #dan #on #citat #zivot #Serbia #tekst #citati #osoba #odustat
 • 2 months ago

Те сакам од првиот пат кога те видов.Те сакам заради начинот на кој ме смееш.Те сакам затоа што со еден збор знаеш да ми го разубавиш денот.Те сакам затоа што сакаш да бидеш со мене.те сакам затоа што еден твој утешен збор ме прави да заборавам на се лошо.Те сакам затоа што си мој и јас целосно твоја.Те сакам затоа што чуствувам толкава љубов за тебе што никогаш за никој не сум ја почуствувала.Те сакам кога ме гушкаш силно.Те сакам кога ме гризеш за уста иако ненормално боли.Те сакам кога ме гледаш со тие твои плави очи.Те сакам кога пушиш цигара.Те сакам затоа што си единствен.Те сакам затоа што сакам да те сакам. ТЕ САКАМ најискрено и најсилно!

View text
 • #ljubov #love #kiss #tekst #tekstovi #citati #volim te #te sakam
 • 2 months ago
 • 2
View photo
 • #cute #perfect #couple #love #sweet
 • 2 months ago
x